Vruchtbaarheids massage

Heb jij een onvervulde kinderwens en lukt het niet om zwanger te worden of te blijven?

Wil je op een veilige manier bijdragen aan jouw natuurlijke vruchtbaarheid?

Wat is vruchtbaarheidsmassage?

Dit is een diepe; maar zachte, niet-invasieve buik- en sacrale therapie die zich richt op het verbeteren van de bloedcirculatie naar de buikorganen, met als doel de bloed-, zenuw- en lymfestroom te verbeteren.                  Dit bevordert  het natuurlijk herstellend vermogen van jouw baarmoeder. Gifstoffen die zich hebben opgehoopt na bijvoorbeeld langdurig pilgebruik, hormoonbehandelingen of medicijngebruik worden makkelijker afgebroken en losgelaten.

Omdat de Fertility Massage Therapy™ als doel heeft de bloedsomloop van de voortplantings- en spijsverteringssystemen te verbeteren, is het een ideale aanvulling op natuurlijke voortplanting of vruchtbaarheidsbehandelingen zoals IVF, ICSI, IUI, eicellen of spermadonor.

De kwaliteit van je eicellen verbetert, hormonen komen in balans en je baarmoederslijmvlies krijgt de juiste dikte. De baarmoeder wordt gestimuleerd om weer beter te bewegen. Hierdoor krijgt je vruchtbaarheid direct een enorme boost en verbeterd het de kwaliteit van jouw baarmoeder.

Wat kun je verwachten?

Voorafgaand aan de eerste afspraak stuur ik jou een intake formulier toe. Het is voor mij een manier om een beeld te krijgen van jouw klachten of uitdagingen. Op de eerste afspraak bespreken we deze dan samen en leg ik je uit wat je precies kunt verwachten. Ik neem uitgebreid de tijd voor jou.

Het gebied wat ik ga behandelen tijdens de sessie is de onderrug, de heupen en het hele buikgebied vanaf borstbeen tot schaambeen. Tijdens de sessie maak ik gebruik van Rebozo doeken en verschillende massagetechnieken zoals rocken en pulsing. In een sessie richt ik mij onder andere op het losmaken van eventuele blokkades, dit kunnen zowel fysieke als emotionele blokkades zijn. Hiermee word de natuurlijk ontgiftende functie van de lever en het lichaam ondersteund. Jouw energie mag weer gaan stromen in het buikgebied. 

Een reis afgestemd op jouw behoeften.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en eventuele medische traject, kunnen we samen een passend behandelplan samenstellen.

Consult

Wat onze klanten zeggen

najatje najat
najatje najat
2021-07-26
Een dame die weet wat ze moet doen en dat ook doet op de juiste manier. Mooie ruimte en werkt geheel volgens de geldende richtlijnen
Marta Cerqueira
Marta Cerqueira
2020-09-18
Ebrina was a miracle worker ! She took care of all of my knots, and I felt like I was floating after that wonderful massage ! Super recommend it !
Henrie Broekhof
Henrie Broekhof
2020-08-25
fabienne van den Bergh
fabienne van den Bergh
2020-08-25
Heerlijke massage door Ebrina! Ik zou het iedereen aanraden hier heen te gaan!
Milou Savelkoul
Milou Savelkoul
2020-08-25
Wat een heerlijke massage! Liefdevol is het woord wat ik het beste vind passen! Ebrina doet het met passie en liefde. Aandacht voor pijnlijke plekken in combinatie met fijne ontspannende handelingen. Heerlijk!!!!!! Mooie behandelruimte, fijne producten en zeer hygiënisch! Totale ontspanning! Dankjewel!
Myrthe Warmenhoven
Myrthe Warmenhoven
2019-09-19
Wow! Wat een heerlijke massage. Voordat we begonnen vroeg Ebrina goed naar mijn wensen. Daarna begon de massage en ik kwam direct tot rust. Tijdens de massage geeft ze precies wat je nodig hebt. Ze masseert niet te zacht maar ook niet te hard. Je voelt tijdens de massage gelijk wat het met jezelf en met je lichaam doet. Zo fijn! Ik kwam helemaal ontspannen maar tegelijkertijd vol energie uit de massage. Echt precies wat ik op dat moment nodig had. Ik zou haar absoluut aanraden!
Jonathan Jongebloed
Jonathan Jongebloed
2019-08-25

“WHAT IF WE RECHARGED OURSELVES AS OFTEN AS WE DID OUR PHONES?”

Openingstijden

Maandag & Donderdag van 10:00-17:00
Overige dagen in overleg mogelijk

Locatie

Je kunt ons hier vinden | Google maps

Afspraak maken

06-43574258 | Ook via WhatsApp

© 2021 Massagepraktijk Ebrina | Wieringerwaargstraat 377 - 1024 HM Amsterdam | info@massagepraktijkebrina.nl AVG Privacy

Webdesign door: Ethan & Eliyah