Over mij

Op mijn 16e kwam ik in aanraking met het massagevak, na het behalen van mijn diploma op de middelbare school volgde ik de sportmassageopleiding. Zo jong als ik was, zo verliefd werd ik op het vak. 

In de jaren die volgde heb ik op het gebied van lichaamswerk en schoonheidsverzorging verschillende opleidingen en cursussen gedaan. Ik ben er zelfs een tijdje uit geweest voor een wereldreis en bij terugkomst ben ik me gaan omscholen in de sport en daarnaast fulltime de horeca ingegaan. 

Een jaar na de geboorte van onze dochter heb ik in 2018 het roer weer omgegooid en ben ik me weer volledig gaan focussen op het massagevak. 

Vanaf dat moment is het voor mijn gevoel in een sneltrein vaart gegaan. Ik ging aan het werk in een mooi 5-sterrenhotel. Daar heb ik zoveel mogen leren over het vak maar ook over mensen, en alles wat er bij komt kijken. Mooie connecties gelegd met fijne mensen en heel veel vlieguren gemaakt. Dit heeft mij toen ook doen besluiten om een praktijk aan huis te beginnen. 

 Mijn hart maakt letterlijk een sprongetje als mijn cliënten enthousiast en tevreden de deur uitgaan, een onbeschrijfelijk gevoel. Voor mij voelt het niet als werk, het is veel meer dan dat. Een missie,een purpose, een bestemming of wat voor naam het ook mag hebben. Ik ben op mijn plek nu maar op ontdekkingstocht, in de ontwikkelingsfase van een oneindige reis met bestemming onbekend..

 

Plan je afspraak

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten massage behandelingen. Om goed te voorzien in de behoefte van onze klanten vragen wij om telefonisch of via email te boeken.

“WHAT IF WE RECHARGED OURSELVES AS OFTEN AS WE DID OUR PHONES?”

Openingstijden

Maandag & Donderdag van 10:00-17:00
Overige dagen in overleg mogelijk

Locatie

Je kunt ons hier vinden | Google maps

Afspraak maken

06-43574258 | Ook via WhatsApp

© 2024 Massagepraktijk Ebrina | Wieringerwaardstraat 377 - 1024 HM Amsterdam | info@massagepraktijkebrina.nl AVG Privacy

Webdesign door: Ethan & Eliyah