a
working hours
& contact

Mon – Wed 10:00 – 21:00
Thur & Fri 12:00 – 20:00
Weekend 12:00 – 21:00

Behandelingen

Destress-massage

Een diepe, krachtige en intensieve massage waarbij gebruik wordt gemaakt van de knokkels/vuisten/ellebogen  en de onderarmen.  Het doel van de behandeling is het verlichten van chronische fysieke klachten, spanningen en pijnlijke spieren.  Het effect van de massage is echter bijzonder heilzaam. Er ontstaat een grotere bewegingsvrijheid doordat gespannen spieren opgerekt en tot ontspanning gebracht worden. Ook fijn om deze behandeling uit te bereiden met een aroma of klassieke massage.

Aroma-massage

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van essentiële olie.  Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest, ze ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust. De massage is een afwisseling van verschillende massagetechnieken en intensiteit. De olie-blends hebben allemaal een unieke samenstelling en uitwerking. In de praktijk kunt u zelf een olie uitzoeken.

Relax-massage

Een massage waarbij rustige en vloeiende massagetechnieken gebruikt worden. Uitgangspunt is zo min mogelijk stress uit te oefenen op het lichaam waardoor je beter kunt ontspannen. Zeer geschikt in drukke, stressvolle periodes.

 


 

Vruchtbaarheidsmassage

Dit is een diepe; maar zachte, niet-invasieve buik- en sacrale therapie die zich richt op het verbeteren van de bloedcirculatie naar de buikorganen, met als doel de bloed-, zenuw- en lymfestroom te verbeteren. Dit bevordert  het natuurlijk herstellend vermogen van jouw baarmoeder. Gifstoffen die zich hebben opgehoopt na bijvoorbeeld langdurig pilgebruik, hormoonbehandelingen of medicijngebruik worden makkelijker afgebroken en losgelaten.

Omdat de Fertility Massage Therapy™ als doel heeft de bloedsomloop van de voortplantings- en spijsverteringssystemen te verbeteren, is het een ideale aanvulling op natuurlijke voortplanting of vruchtbaarheidsbehandelingen zoals IVF, ICSI, IUI, eicellen of spermadonor.

De kwaliteit van je eicellen verbetert, hormonen komen in balans en je baarmoederslijmvlies krijgt de juiste dikte. De baarmoeder wordt gestimuleerd om weer beter te bewegen. Hierdoor krijgt je vruchtbaarheid direct een enorme boost en verbeterd het de kwaliteit van jouw baarmoeder.

 

Cyclus massage

De massage richt zich oa op het loslaten van fysieke en emotionele spanning, het helpt bij het  losmaken van verhardingen en verklevingen en het stimuleert de darm peristaltiek waardoor jij en je buik zich lichter en vrijer zullen voelen.

Onder andere goed inzetbaar bij:

 

 • Over- of ondermatige bloedingen
 • Krampen
 • Pijnklachten
 • Onregelmatige cyclus
 • PMS
 • Endometriose
 • PCOS
 • Hoofdpijn/migraine
 • Lage rugklachten
 • Darmproblemen
 • Spanning en verdriet
 • Stress en vermoeidheid

 

Deze massages zijn bedoeld om je te ondersteunen, verzorgen en koesteren. Het geeft een diepe staat van ontspanning waardoor je beter in staat bent om opgehoopte spanning en emoties los te laten. Je kunt de verbinding met jouw lijf weer aangaan en het vertrouwen herstellen.

Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van Rebozo doeken waarmee je wordt ingepakt om je te laten landen in je lijf, een gevoel van geborgenheid te geven en vooral veilig te laten voelen.