Zwangerschaps

massage

Een zwangerschap is een hele speciale periode.  Niets is daarom zo fijn als een massage tijdens je zwangerschap. Het is echt een waardevol moment voor jezelf en je baby. Gewoon om  lekker te ontspannen of om je vermoeide spieren te ondersteunen.

Indien je lichamelijke ongemakken ervaart tijden jouw zwangerschap  dan worden deze tijdens de massage verlicht. Denk hierbij aan rugpijn, een stijve nek en krampen in de benen of lage rug en heuppijn. De massage zal rustig en zacht zijn om teveel stimulatie van de bloedsomloop en het hormoonsysteem te voorkomen. Ook hou ik rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten.

De massage wordt gegeven in zijlig waarbij je ondersteund word door fijne zachte (voedings)kussens.Tevens maak ik gebruik van een massageolie speciaal geschikt tijdens de zwangerschap. De massage pas ik aan naar jouw persoonlijke behoeften

Je kunt al een massage boeken vanaf 16 weken.

Deze massage is ook uitermate geschikt als postnatale massage.

 

 

 

Mommy to be

Wat onze klanten zeggen

najatje najat
najatje najat
2021-07-26
Een dame die weet wat ze moet doen en dat ook doet op de juiste manier. Mooie ruimte en werkt geheel volgens de geldende richtlijnen
Marta Cerqueira
Marta Cerqueira
2020-09-18
Ebrina was a miracle worker ! She took care of all of my knots, and I felt like I was floating after that wonderful massage ! Super recommend it !
fabienne van den Bergh
fabienne van den Bergh
2020-08-25
Heerlijke massage door Ebrina! Ik zou het iedereen aanraden hier heen te gaan!
Milou Savelkoul
Milou Savelkoul
2020-08-25
Wat een heerlijke massage! Liefdevol is het woord wat ik het beste vind passen! Ebrina doet het met passie en liefde. Aandacht voor pijnlijke plekken in combinatie met fijne ontspannende handelingen. Heerlijk!!!!!! Mooie behandelruimte, fijne producten en zeer hygiënisch! Totale ontspanning! Dankjewel!
Myrthe Warmenhoven
Myrthe Warmenhoven
2019-09-19
Wow! Wat een heerlijke massage. Voordat we begonnen vroeg Ebrina goed naar mijn wensen. Daarna begon de massage en ik kwam direct tot rust. Tijdens de massage geeft ze precies wat je nodig hebt. Ze masseert niet te zacht maar ook niet te hard. Je voelt tijdens de massage gelijk wat het met jezelf en met je lichaam doet. Zo fijn! Ik kwam helemaal ontspannen maar tegelijkertijd vol energie uit de massage. Echt precies wat ik op dat moment nodig had. Ik zou haar absoluut aanraden!

“WHAT IF WE RECHARGED OURSELVES AS OFTEN AS WE DID OUR PHONES?”

Openingstijden

Maandag & Donderdag van 10:00-17:00
Overige dagen in overleg mogelijk

Locatie

Je kunt ons hier vinden | Google maps

Afspraak maken

06-43574258 | Ook via WhatsApp

© 2024 Massagepraktijk Ebrina | Wieringerwaardstraat 377 - 1024 HM Amsterdam | info@massagepraktijkebrina.nl AVG Privacy

Webdesign door: Ethan & Eliyah