Aroma Massage

Ben je toe aan ontspanning?

Heb je pijnklachten?

Heb je moeite om volledig te ontspannen of ben je (over)vermoeid en loop je al een tijd met vage pijnklachten? Dan is deze massage en waar cadeau voor jezelf.

De sessie is een afwisseling van verschillende massagetechnieken en intensiteit. Elk gebied van jouw lichaam vraagt een andere benadering. Tijdens het masseren voel ik ook intuitief waar ik meer aandacht aan mag geven waardoor het elke keer een unieke beleving is.

Ter ondersteuning van de massage werk ik met de 100% natuurzuivere essentiële oliën  van Oshadhi. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest, ze ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust. 

Op het moment dat jij bij mij in de praktijk komt voor een massage, kan ik passend voor jou een blend  uitzoeken. Je bent uiteraard ook vrij om geheel zelf op basis van geur een blend uit te zoeken die jou het meest aanspreekt.

 

 

 

Reguliere behandeling

Wat onze klanten zeggen

najatje najat
najatje najat
2021-07-26
Een dame die weet wat ze moet doen en dat ook doet op de juiste manier. Mooie ruimte en werkt geheel volgens de geldende richtlijnen
Marta Cerqueira
Marta Cerqueira
2020-09-18
Ebrina was a miracle worker ! She took care of all of my knots, and I felt like I was floating after that wonderful massage ! Super recommend it !
Henrie Broekhof
Henrie Broekhof
2020-08-25
fabienne van den Bergh
fabienne van den Bergh
2020-08-25
Heerlijke massage door Ebrina! Ik zou het iedereen aanraden hier heen te gaan!
Milou Savelkoul
Milou Savelkoul
2020-08-25
Wat een heerlijke massage! Liefdevol is het woord wat ik het beste vind passen! Ebrina doet het met passie en liefde. Aandacht voor pijnlijke plekken in combinatie met fijne ontspannende handelingen. Heerlijk!!!!!! Mooie behandelruimte, fijne producten en zeer hygiënisch! Totale ontspanning! Dankjewel!
Myrthe Warmenhoven
Myrthe Warmenhoven
2019-09-19
Wow! Wat een heerlijke massage. Voordat we begonnen vroeg Ebrina goed naar mijn wensen. Daarna begon de massage en ik kwam direct tot rust. Tijdens de massage geeft ze precies wat je nodig hebt. Ze masseert niet te zacht maar ook niet te hard. Je voelt tijdens de massage gelijk wat het met jezelf en met je lichaam doet. Zo fijn! Ik kwam helemaal ontspannen maar tegelijkertijd vol energie uit de massage. Echt precies wat ik op dat moment nodig had. Ik zou haar absoluut aanraden!
Jonathan Jongebloed
Jonathan Jongebloed
2019-08-25

“WHAT IF WE RECHARGED OURSELVES AS OFTEN AS WE DID OUR PHONES?”

Openingstijden

Maandag & Donderdag van 10:00-17:00
Overige dagen in overleg mogelijk

Locatie

Je kunt ons hier vinden | Google maps

Afspraak maken

06-43574258 | Ook via WhatsApp

© 2021 Massagepraktijk Ebrina | Wieringerwaargstraat 377 - 1024 HM Amsterdam | info@massagepraktijkebrina.nl AVG Privacy

Webdesign door: Ethan & Eliyah